ΒΙΝΤΕΟ-Ρουπακιώτης: Επικράτησε η νομιμότητα, ήταν τερατούργημα

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουπακιώτης: Επικράτησε η νομιμότητα, ήταν τερατούργημα

Την αποκάλυψη ότι οι ρυθμίσεις που παραλίγο να περάσουν με τη διάταξη Μανιτάκη αφορούσαν και τον ιδιωτικό τομέα, εκτός από τον δημόσιο, έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «οι συνεργάτες μου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διάβασαν τις ρυθμίσεις». Nωρίτερα, ο υπουργός σε ερώτηση πώς νιώθει, απάντησε «ούτε νικητής, ούτε ηττημένος».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει νικητής απάντησε «επικράτησε η νομιμότητα», ενώ όσον αφορά τον ανασχηματισμό «δε με αφορά, όταν έρθει η ώρα ξέρω τι θα κάνω».

Ο κ. Ρουπακιώτης εξήγησε επιπλέον πως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος τον ενημέρωσε για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο πολυνομοσχέδιο και όπως είπε, απάντησε ότι αυτές είναι αρμοδιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Δεν ξέρω ποιος γέννησε αυτές τις ρυθμίσεις», ανέφερε, σημειώνοντας ωστόσο ότι εκείνος ο οποίος τις κατασκεύασε όφειλε να μην τις κατασκευάσει, καθώς είναι αρμοδιότητα του υπουργείου δικαιοσύνης, αλλά και να τηλεφωνήσει στον υπουργό Δικαιοσύνης και να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του αυτές. Χαρακτήρισε, πάντως, «τερατούργημα» τη ρύθμιση Μανιτάκη.

Δείτε τα βίντεο από το πρωινό του Mega.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ