ΒΙΝΤΕΟ-Δούρου:Ο Βενιζέλος σπατάλησε χρόνο για τα δελτία

ΒΙΝΤΕΟ- Δούρου:Ο Βενιζέλος σπατάλησε χρόνο για τα δελτία

 

Πυρά κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου κατά τη δευτερολογία της στη Βουλή αναφορικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

«Δε θα σχολιάσω ότι σπατάλησε περισσότερο χρόνο για να παίξει στα δελτία των 8 για το ΦΠΑ και για τη διαφωνία του με τους κυβερνητικούς του εταίρους. Δε θα σχολιάσω την ανάλυσή του για το τι έγινε τις τελευταίες δεκαετίες», ανέφερε η Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν προκύπτει συμφωνία ούτε αν είναι θέμα μόνο νομικό και καθόλου πολιτικό, όπως σωστά επεσήμανε και ο Υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος».

«Αλλά δεν ξαφνιάζομαι. Οι διαφοροποιήσεις των συμπολιτευόμενων διαρκούν τρία χρόνια. Αλλά όχι σε ένα θέμα που αφορά την πατρίδα. Υπάρχουν και όρια. Είναι ένα εθνικό ζήτημα και θα έπρεπε αυτό να το σεβαστούμε», συμπλήρωσε η Ρένα Δούρου.

 

 

Στην πρώτη ομιλία της στη Βουλή αναφορικά με την επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η Ρένα Δούρου ανέφερε: «Δεν ζητάμε από τη Γερμανία κάτι περισσότερο, αλλά όφειλε να δώσει τις γερμανικές αποζημιώσεις όχι για την κάλυψη του ελληνικού χρέους, αλλά για να διασώσει το ευρωπαϊκό εγχείρημα στην δίνη της δημοκρατίας λόγω του μη σεβασμού σε κανόνες δικαίου» .

«Κρινόμαστε για όσα κάνουμε και για όσα δεν κάνουμε. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε», τόνισε η βουλευτής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ