Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Μουσουρούλη

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Μουσουρούλη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγίου και του ΣΥΡΙΖΑ για τη δωρεά δύο σκαφών από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προς το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου σε χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την παρουσία του πρωθυπουργού στη τελετή υπογραφής συμφωνίας για τη δωρεά δύο σκαφών από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο Λιμενικό Σώμα παραπέμπει στο «άλλα λόγια να … αγαπιόμαστε». Καμία αναφορά στις σκοπιμότητες, στα ανταλλάγματα, στις φοροαπαλλαγές και στα προνόμια, ενώ ο κόσμος στενάζει από τα χαράτσια και τους φόρους.

 Όσο για την κατηγορία ότι ήταν ψευδής η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για υποχρεωτική αποχώρηση των υπαλλήλων πριν καν ολοκληρωθεί το ωράριο εργασίας τους, η επιχειρούμενη διάψευση πλήττει την αξιοπιστία της ηγεσίας του Υπουργείου, αφού εκατοντάδες εργαζόμενοι στο Υπουργείο γνωρίζουν καλά ότι όντως κλήθηκαν να αποχωρήσουν καθώς και ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ περιγράφει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Αντί λοιπόν η ηγεσία του Υπουργείου να διαψεύδει τα αδιάψευστα θα έπρεπε να έχει τη γενναιότητα να υπερασπίζεται τις επιλογές της».

 

Διαβάστε επίσης:

Μουσουρούλης: Τον Τσίπρα τον ενοχλούν και οι δωρεές

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές οι δωρεές γίνονται με το αζημίωτο

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ