Κουκουλόπουλος: Θα θέσουμε θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας

 

Κουκουλόπουλος: Θα θέσουμε θέμα επικαιροποίησης της συμφωνίας 

 

Θα τεθεί επιτακτικά από το ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της επικαιροποίησης της συμφωνίας των αρχηγών των κομμάτων, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm. 

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κουκουλόπουλου:

-Θέσαμε ζήτημα επικαιροποίησης της πολιτικής συμφωνίας των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης μπαίνουν σε ένα νέο πεδίο. Μετά την ολοκλήρωση της κεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τώρα πια νομίζω ότι το ζήτημα θα τεθεί επιτακτικά. Τα άλλα ζητήματα, όπως ο ανασχηματισμός έρχονται δεύτερα.

-Η αλήθεια πρέπει να λάμψει στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο καθένας που μπορεί να βοηθήσει στη δίκη θα πρέπει να το κάνει. Πρέπει η δίκη να λειτουργήσει λυτρωτικά για τον πολιτικό κόσμο. Πρώτο και καλύτερο το ΠΑΣΟΚ θέλει να λάμψει η αλήθεια.

-Για το ζήτημα που προέκυψε με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Κικίλια: Η παρέμβασή μας είναι συγκεκριμένη. Για να αλλάξει ένας διοικητής σε έναν τόσο κρίσιμο δημόσιο φορέα, πρέπει να υπάρχει μία επαρκής δικαιολογία. Υπήρξε μία προσπάθεια αντικατάστασης περιφερειακών διευθυντών χωρίς κανένα αξιοκρατικό κριτήριο, κάτι που αντιβαίνει στην προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων. Αν κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει μονοκομματική κυβέρνηση, κάνουν λάθος. 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ