Πιπιλή:Στον ΣΥΡΙΖΑ ας καλέσουν τον Μπαμπινιώτη

Πιπιλή:Στον ΣΥΡΙΖΑ ας καλέσουν τον Μπαμπινιώτη

 

Σε ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων με αφορμή τα γεγονότα στην Μανωλάδα Ηλείας, επιδίδονται η Γραμματέας της Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου.

“Καλό είναι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να καλέσουν τον Μπαμπινιώτη να τους μάθει τη διαφορά του “δύναμαι”, “έχω την ευχέρεια” από το “υποχρεούμαι”. Επιμένει η βουλευτίνα Κανελλοπούλου στις ανυπόστατες περί συλλήψεων τραυματισμένων μεταναστών της Μανωλάδας υιοθετώντας ως Βουλευτής – χωρίς να μας έχει φέρει αποδείξεις – φήμες που θα μπορούσαν μάλιστα να προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις με την προπέτεια της από την Πέμπτη. Σιγά μην περίμενε ο Υπουργός Ν. Δένδιας την κυρία Κανελλοπούλου και το ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώσει το αυτονόητο. Ο κύριος Δένδιας και εμείς γνωρίζουμε άριστα τους Νόμους 3907/2011 και 3386/2005, ευκαιρία να τους διαβάσει και η κυρία Κανελλοπούλου”, τονίζει η κυρία Πιπιλή απαντώντας στην κυρία Κανελλοπούλου.

“Όσο για τις “συμβουλές” της νεότευκτης Βουλευτή “η κυρία Πιπιλή να παρακολουθεί πιο στενά τα του Κοινοβουλίου” της αντιστρέφω τη βαθειά γνώση του θέματος όχι μόνο ως Βουλευτής της πολύπαθης Α’ Αθηνών, όχι μόνο ως Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ως Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισμένων ατόμων του Συμβουλίου της Ευρώπης”, επισημαίνει.

 

“Ας κατεβάσει λίγο την υπεροψία της η νεότευκτη Βουλευτής γιατί και εμείς, ειδικά στην Α’ Αθηνών, μιλάμε με τις τοπικές κοινωνίες, τους νόμιμους μετανάστες αλλά και τους γιατρούς και δικηγόρους των θυμάτων της ανέλεγκτης εγκληματικότητας από λανθασμένες, στο παρελθόν, δήθεν “ευαίσθητες” πολιτικές.

Τέλος, της θυμίζω ότι ο Βουλευτής όπου υπογράφει, όπου δίνει συνέντευξη, ή όπου κάνει γραπτές δηλώσεις παραμένει Βουλευτής είτε μιλάει από το βήμα της Βουλής είτε επικοινωνεί με το Διαδίκτυο. Η ευθύνη των λεγομένων του παραμένει η ίδια”, καταλήγει η κυρία Πιπιλή.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η απάντηση της Κανελλοπούλου στην Πιπιλή

Πιπιλή: Καμία ανοχή στη ρατσιστική βία

Πυρά Κανελλοπούλου κατά Δένδια για Μανωλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ