Λαφαζάνης: «Συμφωνία νέων μέτρων…»

Λαφαζάνης: «Συμφωνία νέων μέτρων…»

 

Για συμφωνία με την τρόικα, που εγκαινιάζει τέταρτο μνημόνιο, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ.

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «ενώ μας έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, η συμφωνία αυτή είναι συμφωνία νέων μέτρων… Τα πράγματα, μετά από αυτή τη συμφωνία, επιδεινώνονται, δείχνουν τη τραγική αποτυχία των μνημονιακών προγραμμάτων και αναδεικνύουν την ανάγκη να υπάρξει μια πολύ μεγάλη προοδευτική ανατροπή στη χώρα μας, διότι το βαρέλι των μνημονίων δεν έχει πάτο».

Σε ότι αφορά τις διαφορετικές απόψεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε:

«Είμαστε στην ίδια κατεύθυνση, στην ίδια λογική και αναδεικνύουμε και προτάσσουμε ένα μεγάλο κοινό πρόγραμμα, το οποίο έχουμε συνδιαμορφώσει στο ΣΥΡΙΖΑ. Από κει και πέρα, μπορεί να υπάρχουν αποχρώσεις, μπορεί να υπάρχουν διαφορές… συζητήσεις κάνουμε, σε συνέδριο πάμε, δεν είμαστε ούτε στρατόπεδο, ούτε αρχηγικό κόμμα του δικομματισμού».

Σε ερώτηση εάν θα πάει στο κόμμα του Αλέκου Αλαβάνου, απάντησε: «Είναι αυτονόητη η απάντηση και δεν νομίζω ότι έχουν και την παραμικρή βάση να συζητάμε τέτοια ερωτήματα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ