ΑΝ.ΕΛ: Τέλος στην κοροϊδία Σαμαρά

ΑΝ.ΕΛ: Τέλος στην κοροϊδία Σαμαρά

«Το γαϊτανάκι εμπαιγμού της κοινωνίας από το σύστημα συνεχίζεται», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση της η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την «έκτακτη» σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και την συνέντευξη Σαμαρά στην «Ημερησία».

«Το γαϊτανάκι εμπαιγμού της κοινωνίας από το σύστημα συνεχίζεται. Θέλουν επί δυο μήνες να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η κύρια ενασχόληση της Τρόικα είναι οι απολύσεις στο Δημόσιο. Προφανώς, σύμφωνα με τα φερέφωνα του συστήματος, την Τρόικα δεν την ενδιαφέρει πλέον το που θα καταλήξουν οι Ελληνικές Τράπεζες αλλά το αν θα απολυθούν 2 ή 7 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι το 2013», αναφέρει αρχικά η κ. Χρυσοβελώνη και συνεχίζει:

«Άξιος λοιπόν ο μισθός του κ. Μουρούτη και των συνεργατών του στο ΑΠΕ που συνέχισαν χθες το επικοινωνιακό πανηγυράκι τους με την συνέντευξη Σαμαρά και τις διαρροές από το Eurogroup στο Δουβλίνο. Πειστικοί στο ρόλο τους ήταν σήμερα και οι «υπαλληλοπατέρες» της ΔΗΜΑΡ, μετά την δήθεν κατεπείγουσα σύσκεψη των τριών συνεταίρων, όπου υποδύθηκαν ξανά τα αντίβαρα του συστήματος».

Κλείνοντας, η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝ.ΕΛ, τονίζει: «Το παραμύθι με τις απολύσεις στο Δημόσιο πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να εμφανίζει το σύνολο των οργανικών θέσεων στο Δημόσιο σαν «ουρά» των επιόρκων που ανά πάσα στιγμή μπορούν να παυθούν. Ο εκβιασμός των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα πετύχει. Και κανένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα δεν θα μπορέσει να συγκαλύψει το μεγάλο παιχνίδι της Συγκυβέρνησης με τις Ελληνικές Τράπεζες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ