Παπαδημούλης: “Απαράδεκτη η δήλωση του Σόιμπλε”

Παπαδημούλης: “Απαράδεκτη η δήλωση του Σόιμπλε”

 

«Για να πάρουμε τα κλειδιά της χώρας από τον Τόμσεν πρέπει να αποκτήσουμε μια κυβέρνηση που να θέλει να τα πάρει» τόνισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Ποντίκι», στο οποίο εικονίζονται ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, να τραβούν ένα σχοινί με τα κλειδιά της χώρας, και τίτλο: «Μη σκοτώνεστε, τα κλειδιά τα έχει ο Τόμσεν».

«Δεν θα είναι εύκολο να τα πάρει κανείς τα κλειδιά της χώρας. Θα χρειαστούν χρόνια σκληρής δουλειάς» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Σχολιάζοντας τη σημερινή δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει το γερμανικό κράτος στην Ελλάδα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε:

«Η δήλωση του κ. Σόιμπλε με την οποία σπεύδει να κλείσει το θέμα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ‘καμία ελπίδα’, είναι απαράδεκτη, νομικά αθεμελίωτη και περιμένω σήμερα την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης».

 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ