ΒΙΝΤΕΟ-Νέα προκλητική δήλωση Κασιδιάρη

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα προκλητική δήλωση Κασιδιάρη

 

Εξίσου προκλητικός με τον Γιάννη Λαγό, ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο, προειδοποιώντας ότι όποιος δημιουργήσει πρόβλημα στη Χρυσή Αυγή θα βρεθεί στη… θάλασσα.

Σημειώνεται ότι χθες, ο κ .Λαγός όταν ήρθε αντιμέτωπος με διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν την ώρα που γινόταν η διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή, είπε, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς: “Aν τους … πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίνε οι Χρυσαυγίτες που είναι φασίστες”

“Ήταν απολύτως δικαιολογημένη η αντίδραση και το επαναλαμβάνω κι εγώ. Όποτε οποιοσδήποτε αλήτης έρθει παράνομα για να δημιουργήσει πρόβλημα στη Χρυσή Αυγή θα τον πετάξουμε στη θάλασσα”, τόνισε ο κ. Κασιδιάρης.

“Είναι απαράδεκτο όταν δεν κάνουμε πολιτικές συγκεντρώσεις αλλά κάνουμε διανομές τροφίμων, δράσεις κοινωνικές αλληλεγγύης, μοιράζουμε δωρεάν τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας και εμφανίζονται 15 αλήτες για να δημιουργήσουν επεισόδια και η αστυνομία όχι απλά τους ανέχεται αλλά και υπο την προστασία της να έρχονται σε αποσταση αναπνοής…”, επισήμανε.

 

Δείτε το βίντεο απο το δελτίο ειδήσεων του Alpha

 

 

Διαβάστε επίσης: ΦΩΤΟ – Αποδοκίμασαν τη Χρυσή Αυγή

                             Ζάκυνθος – Ένταση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ