Παπαδόπουλος: Kλίμακες και αφορολόγητο στο φόρο ακινήτων

Παπαδόπουλος: Kλίμακες και αφορολόγητο στο φόρο ακινήτων 

«Ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα επεκταθεί στους πάντες. Θα υπάρχουν όμως κλίμακες και αφορολόγητο», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόππουλος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παπαδόπουλου:

– Υπήρξε non paper Στουρνάρα, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το οποίο κατά την εκτίμησή μας, δεν αποτύπωνε τη συμφωνία των αρχηγών για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Για αυτό και βγάλαμε χθες, σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση.

– Θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται ένας ενιαίος φόρος ακινήτων. Ο φόρος θα επεκταθεί στους πάντες. Θα υπάρχουν όμως κλίμακες και αφορολόγητο. Θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν. Πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που αποφάσισαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

– Δόθηκαν διευκρινίσεις για το θέμα του ενιαίου φόρου ακινήτων, σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουβέλη με τον πρωθυπουργό.

– Το θέμα με τον φόρο ακινήτων, δεν είναι η ΔΕΗ, από τη στιγμή που δεν κόβεται το ρεύμα. Μην ψάχνουμε θέματα για να διαφωνούμε.

– Για τους δημόσιους υπαλλήλους: Το σχέδιο Μανιτάκη είναι απολύτως ρεαλιστικό. Πρέπει να υπάρξει άμεση απόλυση για τους επίορκους.

– Για την χθεσινή πρωινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής: Πρέπει να είναι πιο προσεκτικά τα κόμματα, όταν ορίζουν εκπροσώπους στις επιτροπές. Είναι ντροπή και κατάντια της χώρας, να είναι μέσα στο κοινοβούλιο η Χρυσή Αυγή. Έχουν κάνει έγκλημα κατά της δημοκρατίας όσοι τους ψήφισαν.

 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ