ΚΚΕ: Ο λαός να εμπιστευτεί τη δύναμή του

ΚΚΕ:  Ο λαός να εμπιστευτεί τη δύναμή του

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς – μεσαίους αγρότες απευθύνει το ΚΚΕ για «συσπείρωση και δράση τώρα, για να καταργηθεί το χαράτσι και όλοι οι φόροι που τους πνίγουν, για να μην υποστούν καμία συνέπεια όσοι δε μπορούν να πληρώσουν φόρους, δάνεια και λογαριασμούς».

Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωση του αναφορικά με το χαράτσι και τις συνομιλίες με την τρόικα,  σημειώνει ότι πρέπει να «διαμορφωθεί ασπίδα αλληλεγγύης για να εμποδιστούν οι κατασχέσεις, να μην τρομοκρατήσουν οι απειλές για τα χρέη. Όποιος δεν έχει να πληρώσει να νιώσει την έμπρακτη αλληλεγγύη των εργατικών σωματείων, οργανώσεων αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, της λαϊκής συμμαχίας».

Το κόμμα ζητά να ληφθούν μέτρα «προστασίας των ανέργων και των φτωχών λαϊκών οικογενειών που βρίσκονται σε απόγνωση».

«Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στους εκβιασμούς και τον εμπαιγμό κυβέρνησης – τρόικας», τονίζεται και  καταλήγει επισημαίνοντας ότι « Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα που υπόσχονται φιλολαϊκή διαπραγμάτευση με τούτη ή την άλλη μορφή εντός της ΕΕ και με άθικτα τα μονοπώλια. Είναι επιτακτική ανάγκη τώρα ο λαός να εμπιστευθεί τη δύναμή του, να παλέψει για το δίκιο και τα δικαιώματά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ