Γεννηματά: Δεν πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα

Γεννηματά: Δεν πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα 

 

«Πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση με τους εταίρους μας για το οικονομικό πρόγραμμα και για το ότι δεν πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα, γιατί αργά η γρήγορα θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα»,  είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της κ. Γεννηματά:

-Η συζήτηση πρέπει να είναι γενικότερη και όχι μόνο για το χαράτσι. Πρέπει να ξεκινήσει συζήτηση με τους εταίρους μας για το οικονομικό πρόγραμμα και για το ότι δεν πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τώρα, γιατί αργά η γρήγορα θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα.

-Η κυβέρνηση είχε δεσμευθεί να φέρει τον νέο ενιαίο φόρο για τα ακίνητα. Και έπρεπε να είχε έρθει αυτό το μέτρο. Θα δούμε την τελική πρόταση και θα τοποθετηθεί το ΠΑΣΟΚ.

-Πρέπει να επικαιροποιηθεί η προγραμματική συμφωνία. Τις αποφάσεις πρέπει να τις στηρίζουν και τα τρία κόμματα. Να μην κρύβεται ο ένας πίσω από τον άλλο. Χρειάζεται υπευθυνότητα από όλους. Να μπουν κανόνες λειτουργίες στην κυβέρνηση. Πρέπει να αξιολογηθούν πολιτικές και πρόσωπα. Δεν είναι η ώρα για μικροκομματικά οφέλη, αλλά για εθνική συνεννόηση.

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ