Μαξίμου:Δυσφορία για τις επαφές ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Μαξίμου:Δυσφορία για τις επαφές ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

 

Στα χέρια των πολιτικών αργηχών βρίσκεται πλέον το καυτό θέμα του τέλους ακινήτων.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα καταβάλλει προσπάθεια προκειμένουν οι τρεις αρχηγοί να συμφωνήσουν στην είσπραξη του τέλους μέσω της ΔΕΗ, που όπως λένε θα είναι αισθητά χαμηλότερο για τους κοινωνικά ασθενέστερους. Επίσης, στόχος είναι να επιτευχθεί συμφωνία σε ένα πρόγραμμα κινητικότητας δημοσίων υπαλλήλων που θα υποδεικνύει συγκεκριμένο αριθμό που θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με το MEGA, στο Μαξίμου επικρατεί δυσφορία για τη συνάντνση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ παραμονή της σύσκεψης.  Συνομιλητές του πρωθυπουργούς εκφράζουν επίσης την ενόχλησή τους σε ότι αφορά τον τρόπο που εγείρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος το θέμα του ανασχηματισμού. Στο Μαξίμου, υπενθυμίζουν ότι αυτό είναι αποκλειστικό δικαίωμα και αρμοδιότητα του Αντώνη Σαμαρά.

Αναφορικά με τη ΔΗΜΑΡ, λένε ότι οχυρώθηκε πίσω από το “όχι” στην είσπραξη του τέλους μέσω της ΔΕΗ, πριν ακόμα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα.

Ευελπιστούν, πάντως, στο Μέγαρο Μαξίμου ότι οι άλλοι δύο πολιτικοί αργηχοί θα κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να συγκεντρωθεί το ποσό που έχει προϋπολογιστεί στα δημόσια έσοδα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ