Πρωτόπαπας:Δεν μπορεί να υπάρξουν νέα μέτρα

 

Πρωτόπαπας:Δεν μπορεί να υπάρξουν νέα μέτρα

 

“Δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρξουν νέα μέτρα”, τόνισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο».

Επίσης, είπε, ότι «χρειάζεται διαπραγμάτευση για μια προσαρμογή των χρονικών ορίων του προγράμματος, για να μπορέσουμε να πιάσουμε τους στόχους αργότερα». 

Σε ότι αφορά τη συνέχιση είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το χαράτσι έληξε”.

“Πρέπει να αντικατασταθεί από έναν πιο δίκαιο φόρο για τα ακίνητα. Αυτή είναι η πρότασή μας, έχει γίνει από το Νοέμβριο, αλλά όπως είδατε δεν έχει υιοθετηθεί μέχρι στιγμής. Όπως και της ΔΗΜΑΡ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε τι πρέπει να γίνει”, επεσήμανε, προσθέτοντας ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθέι μεταξύ των αρχηγών.

 

 

“Δική μας πρόταση είναι να εφαρμοστεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να εξαταστούν διάφορα σενάρια γύρω από αυτό, εφόσον όμως –κι αυτός ειναι ο όρος-υπάρχει συμφωνία και των τριών πολιτικών αρχηγών”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ