Εμμένει η ΔΗΜΑΡ για το “χαράτσι”

Εμμένει η ΔΗΜΑΡ για το “χαράτσι”

 

Δεν κάνει πίσω η ΔΗΜΑΡ στο θέμα του τέλους ακινήτων, καθώς επιμένει να μην ισχύσει και για φέτος το «χαράτσι» στα ακίνητα, που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ.

Ενώ, δεν αφίσταται από τη θέση της να θεσπισθεί Ενιαίος Φόρος στα Ακίνητα, που θα το αντικαταστήσει.

Το θέμα απασχόλησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την καθιερωμένη κάθε Τρίτη, συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, όπου επιβεβαιώθηκε η ανωτέρω θέση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκαν για τις χθεσινές συζητήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων με το οικονομικό επιτελείο και κατέληξαν ότι δεν συντρέχει κανείς λόγος να διαφοροποιήσει το κόμμα τη θέση του και με αυτήν τη γραμμή θα προσέλθει ο Φώτης Κουβέλης στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής συζητήθηκε ακόμη το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών στο Δημόσιο.

Επιβεβαιώθηκε δε ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τις ενέργειες του κ. Μανιτάκη για την εφαρμογή του σχεδίου του. Τέλος συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την επάνοδο της τρόικας, καθώς και τα νέα δεδομένα από την κρίση στην Κύπρο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ