Κεφαλογιάννης: Δεν αντέχει νέα μέτρα η κοινωνία

Κεφαλογιάννης: Δεν αντέχει νέα μέτρα η κοινωνία

 

«Νέα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Δεν αντέχει η κοινωνία», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας,  Μανώλης  Κεφαλογιάννης.  

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κεφαλογιάννη:

Για τις δηλώσεις Νταβούτογλου: Πάντα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.  Η Ελλάδα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία αυτά τα θέματα.  Μπορεί να προκαλεί ο Νταβούτογλου, αλλά εμείς θα αντιδρούμε όπως πρέπει και εκεί πρέπει.

-Για τις ισορροπίες στην τρικομματική κυβέρνηση: Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

-Η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα, προκλήθηκε από τις κυβερνήσεις της δεκαετίας του 1980. Η νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980 είναι η νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.

-Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα: Νέα μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Δεν αντέχει η κοινωνία. Βασική θέση της κυβέρνησης είναι να μειωθεί ο ΦΠΑ για την εστίαση. Το κακό είναι ότι οι άνθρωποι της τρόικας έχουν μάθει να δουλεύουν με το βιβλίο.  Πρέπει και θα πούμε και όχι στην τρόικα, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στην χώρα μας.

-Για ότι καταψήφισε στην πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή, την πρόταση για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη: Θα πω μόνο Mea Culpa. 

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ