ΒΙΝΤΕΟ-Τσακώθηκαν Μαριάς και Κόλλια-Τσαρουχά

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακώθηκαν Μαριάς και Κόλλια-Τσαρουχά

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ της αντιπροέδρου του Σώματος Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά, παρότι ως γνωστόν και οι δύο ανήκουν στο ίδιο κόμμα.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η κυρία Τσαρουχά ανακοίνωσε ότι κηρύσσεται περαιωμένη η συζήτηση επί της αρχής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, καθώς όπως είχε αναφέρει λίγο νωρίτερα κάποιοι από τους βουλευτές που είχαν εγγραφεί στον κατάλογο για να μιλήσουν, θα μιλήσουν στην συνεδρίαση της Τρίτης.

Ο κ. Μαριάς εξανέστη και ζήτησε να πάρει το λόγο, τονίζοντας ότι δικαιούται να κάνει δευτερολογία και ότι το προεδρείο παραβιάζει τον κανονισμό.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά η οποία του ζήτησε να μην φωνάζει και να καθίσει κάτω. “Δεν σέβεστε το προεδρείο και του συναδέλφους”, επεσήμανε, υπογραμμίζοντας ότι ο κανονισμός παραβιάζεται όταν το προεδρείο “δείχνει ανοχή και σας επιτρέπει να μιλάτε 10 και 15 λεπτά αντί για και 5 και 12 λεπτά”.

“Δεν ισχύει κ. Μαριά ότι εγγράφησαν οι βουλευτές και έφυγαν για τις πατρίδες τους”, είπε η κυρία Τσαρουχά ,λέγοντας ότι τους είχε ενημερώσει το προεδρείο ότι θα τοποθετηθούν την Τρίτη.

Η ένταση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της βουλής να ρωτήσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εάν τα όσα λέει αποτελούν μομφή προς το προεδρείο.

“Δεν λέει αλήθεια το προεδρείο και την αποκαθιστάτε εσείς;” ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας μάλιστα το λόγο στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία σε ρόλο “πυροσβέστη” κλήθηκε να διευκρινίσει τι ενημέρωση είχαν οι βουλευτές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ