Καμμένος:Kούρεμα καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου

Καμμένος:Kούρεμα καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου

 

«Το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου», είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Καμμένου.

-Ο Βορράς επιτίθεται στο νότο. Δεν πάνε να  κουρέψουν τους Ρώσους ολιγάρχες στην Κύπρο, άλλα πάνε να διαλύσουν το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο -που καλώς οι κακώς φτιάχτηκε έτσι- και να δημιουργήσουν γερμανική επικυριαρχία.

-Το κούρεμα των καταθέσεων θα γίνει σε όλες τις χώρες του Νότου. Στην Ισπανία ήδη κουβεντιάζεται. Βέβαια δεν θα πειράξουν καθόλου το Λουξεμβούργο.

-Ο στόχος είναι τα πετρέλαια και ο φυσικό πλούτος Ελλάδας και Κύπρου.

-Σε όλες τις χώρες του Νότου θα συγκροτηθεί ένα κίνημα απέναντι στην επικυριαρχία του Βορρά.

-Οι χώρες του Νότου δεν συμπαραστάθηκαν στην Κύπρο. Η ελληνική κυβέρνηση είναι συντονισμένοι με τις χώρες του Βορρά. Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης είναι υπάλληλοι της τρόικας. Πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την κυβέρνηση και να δουλεύουν τον κόσμο.

-Με όσα έγιναν στην Κύπρο, κέρδισαν οι κερδοσκόποι χρήματα μέσα σε λίγες ώρες.

-Για τη συνάντηση με Τσίπρα: Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση, απαιτείται να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις. Να βάλουμε στο πλάι τις διαφορές και να δείξουμε ότι υπάρχει ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο που θα αντιμετωπίζει τον εξευτελισμό των πολιτών. 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ