Βενιζέλος:«Eφτάψυχη γάτα» το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος:«Eφτάψυχη γάτα» το ΠΑΣΟΚ

 

Για επάξια εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί ο παραλληλισμός του ΠΑΣΟΚ με την «εφτάψυχη γάτα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «αποκτά έναν Γραμματέα νέο σε ηλικία, δυναμικό αξιόμαχο, με ολοκληρωμένη πολιτική προσωπικότητα», μακρά εμπειρία στο Πολιτικό Συμβούλιο και υπογράμμισε ότι ο κ Ανδρουλάκης γίνεται ο αγγελιαφόρος του μηνύματος του Συνέδριο για ανανέωση.

Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του με πολύ μεγάλο ζήλο, πλήρη σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και με μέλημα την ενότητα της παράταξης, «αντιμετωπίζοντας όλους ως ίσους χωρίς καμία ανάμνηση παλαιών διαφωνιών».

 Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε επίσης τον κ. Ανδρουλάκη να δώσει έμφαση στη συνεργασία του με όλα τα νέα στελέχη. «Να πάρετε η νέα γενιά την υπόθεση στα χέρια σας, για να αποδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δυνάμεις που υπάρχουν και δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όλους που έχουν πει για θάνατο της παράταξης», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ