Βορίδης:Οι τραμπούκοι είναι το πρόβλημα για τη Δημοκρατία

Βορίδης:Οι τραμπούκοι είναι το πρόβλημα για τη Δημοκρατία

 

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

 

Σφοδρή επίθεση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζαν ότι βία δεν είναι μόνο το ξύλο, αλλά και η τρόικα και το σχέδιο «Αθηνά», επιχειρώντας παραλληλισμούς με την Χούντα και τα τανκς εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

«Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε. Πάει η εποχή που προσπαθούσατε να ενοχοποιήσετε την Δεξιά. Αυτά τελείωσαν. Τα τανκς δεν είναι πλέον πρόβλημα για τη Δημοκρατία. Αυτοί που οδηγούσαν τα τανκς τιμωρήθηκαν από τη Δημοκρατία και πέθαναν στη φυλακή. Οι τραμπούκοι είναι το πρόβλημα σήμερα στη Δημοκρατία. Οι τραμπούκοι, οι υπόλοιποι και κάτι δικές σας παρέες είναι αυτοί που γυρνούν στον δρόμο και σκοτώνουν τον κόσμο», είπε ο κ.Βορίδης, με το επεισόδιο πάντως να μην παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Νωρίτερα, μόνο, είχε μεσολαβήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν μπορεί καν να πάει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς θα τον… σκοτώσουν. Κατά τα άλλα, στην Επιτροπή συζητείτο το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια.

 

 

Πηγή: real.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ