Κακλαμάνης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με ή χωρίς χρίσμα

Κακλαμάνης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με ή χωρίς χρίσμα 

 

Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με ή χωρίς χρίσμα, είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κακλαμάνη:

-Για τη δημαρχεία της Αθήνας: Έμεινα 4 χρόνια δήμαρχος και δε χρησιμοποίησα το δημαρχιακό θώκο για τίποτε άλλο.  Ναι έχω πάρει την απόφαση να διεκδικήσω εκ νέου τη δημαρχεία. Η εποχή των κομματικών δημάρχων έχει ξεπεραστεί. Είναι νωρίς για να ανακοινώσω ακόμα την τελική μου απόφαση. Δεν έχω αντίρρηση να δώσει το κόμμα σε άλλον τον χρίσμα. Αλλά η δική μου συμμετοχή, δεν θα έχει να κάνει με αυτό.

-Για το χαράτσι της ΔΕΗ: Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι δεδομένη. Είναι συνταγματικό το χαράτσι για το 2011 και 2012. Τελεία και παύλα. Δεν πρέπει να μπει καν το θέμα στις συναντήσεις του πρωθυπουργού με την τρόικα.

-Για τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα: Είναι μέσα Μαρτίου και το φορολογικό νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα φτιαχτεί. Ένα δίκαιο νομοσχέδιο. Τώρα είπαμε το Πάσχα.  Δεν πρέπει να δημευτεί η μικρή και μεσαία ακίνητη περιουσία.

-Εάν γίνει ανασχηματισμός πρέπει να είναι ουσίας. Μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση.

-Για τους επίορκους: Να είναι πολύ ξεκαθαρισμένα τα αδικήματα των επίορκων, ώστε να υφίστανται τις συνέπειες.  

-Μένω σε ότι είπε ο πρωθυπουργός, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα. Θα μείνω σταθερός σε αυτό, με ότι αυτό σημαίνει.

-Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ΦΠΑ εστίασης στο 23% . Δεν υπάρχουν έσοδα έτσι.

-Για την επιστροφή στελεχών στη Νέα Δημοκρατία: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψαν. Αρκεί να είναι ουσιαστική επιστροφή και όχι ενόψει συνεδρίου. Η παράταξη έχει ανάγκη της ευρύτερης δυνατής συνένωσής της.

 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ