Ψωμιάδης: «Με διώκουν για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α»

Ψωμιάδης: «Με διώκουν για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α»

Επιχειρώντας να εξηγήσει τη νέα δικαστική του περιπέτεια με την άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για τα λεγόμενα «45άρια» – ο Π. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι σχετίζεται με την απόφασή του να κάνει κόμμα.

«Δεν είναι τυχαίο, πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης μου να καταθέσω μέχρι το Πάσχα στον Άρειο Πάγο το καταστατικό του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ήρθε η άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για ένα θέμα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και ένα χρόνο» δήλωσε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην περιφερειάρχη:

«Δεν είναι τυχαίο, πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης μου να καταθέσω μέχρι το Πάσχα στον Άρειο Πάγο το καταστατικό του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ήρθε η άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για ένα θέμα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και ένα χρόνο.

Κάποια «παπαγαλάκια» βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να εκμεταλλευτούν τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών και να κρύψουν με επικοινωνιακά παιχνίδια τις τεράστιες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Το μήνυμα μου προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής: Μετά από 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στην πολιτική, δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός. Είμαι σύννομος, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Οι λειτουργοί της Αυτοδιοίκησης με την έγκριση της Πολιτείας και όλων των δικαιοδοτικών ελεγκτικών οργάνων, εφάρμοσαν πανομοιότυπες διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόσωπο μου διώκονται όλοι οι Αυτοδιοικητικοί. Θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ