BINTEO-Σαχινίδης: Συμμαχήσαμε για να μην έχουμε ακυβερνησία

BINTEO-Σαχινίδης: Συμμαχήσαμε για να μην έχουμε ακυβερνησία

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν τα έχει «βρει» με τη Νέα Δημοκρατία και επισήμανε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η προγραμματική συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, έχει ακυρωθεί.

«Δεν έχουμε βρει τίποτε με την Νέα Δημοκρατία. Αποκρυπτογραφήσαμε το εκλογικό αποτέλεσμα και εκεί τέθηκε το ερώτημα. Θα εξωθήσουμε σε οριακή κατάσταση την χώρα η θα αναλάβουμε ιστορικές ευθύνες και θα προχωρήσουμε σε συγκρότηση κυβέρνησης, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος να συμμαχήσει με τη Νέα Δημοκρατία;», δήλωσε ο Φίλιππος Σαχινίδης, στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

«Οι επιθέσεις που κάνουμε, δεν είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απέναντι στην ανευθυνότητα», σχολίασε για την επιθετική στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σε σχέση με το αν θα πρέπει να μείνει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο κ. Σαχινίδης, δήλωσε ότι «οι κυβερνητικοί εταίροι, πρέπει να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι και να διαμορφώσουν μια νέα προγραμματική συμφωνία, καθώς η προηγούμενη, έχει ακυρωθεί».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ