ΒΙΝΤΕΟ- Η ομιλία Βενιζέλου για το αγροτικό

ΒΙΝΤΕΟ- Η ομιλία Βενιζέλου για το αγροτικό

 

«Η δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα προσβάλει τους αγρότες. Οι αγρότες δεν περιμένουν την υπόσχεση κανενός πολιτικού κόμματος για να συνεχίσουν να δουλεύουν στα χωράφια τους», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της προημερησίας διατάξεως για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στον ελληνικό λαό να επαναλάβει μια διαδρομή που έχει ιστορικά καταδικαστεί. Θέλει να ξαναζήσουμε την ιστορία ως φάρσα. Κάθε δεκαετία ο αγροτικός τομέας πρέπει να αυξάνεται κατά 15% για να υπάρχει αυτάρκεια», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «καταστροφική» επιλογή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τόνισε «δεν θα οδηγούσε σε ανεργία, αλλά σε μία ζούγκλα».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αλαζονεία ενός κόμματος που υποτίθεται είναι αριστερό. Και επειδή κάνετε κριτική στον κ. Σαμαρά, περιμένουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη ΝΔ, να προσχωρήσει στη λογική της εθνικής ανάκαμψης και σωτηρίας», πρόσθεσε.

«Παίρνουμε πρωτοβουλίες για το αγροτικό ρεύμα, τη μείωση του ΦΠΑ στα εφόδια, την κάρτα αγροτικού πετρελαίου. Το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ ξεκινάει από τον πρωτογενή τομέα, από την αγροτική παραγωγή», υπγράμμισε.

«Εμμέσως πλην σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τις επιθέσεις στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Στηρίξατε πολιτικά την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές. Δεν είπατε τίποτα και οι σιωπές είναι πιο αποκαλυπτικές των προθέσεων γιατί είναι στοιχείο της γλώσσας και αυτές», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι απαράδεκτο ο ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους, όπως ο κ. Σόρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα. Έναν νέο κόσμο όπου όλοι θα είναι ευτυχείς. Πείτε στον αγρότη την αλήθεια, ότι θέλει δουλειά, έξυπνες επιλογές. Ο Έλληνας αγρότης περίμενε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει 25 λεπτά επί παντός επιστητού για να ακούσει δυόμισι λεπτά περί αγροτικής πολιτικής», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ