Καμμένος: Θα αποφασίσει ο λαός αν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Θα αποφασίσει ο λαός αν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ 

 

«Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε χαοτικές διαφορές σε κάποια θέματα, αλλά πρέπει να φύγουν τα μνημόνια. Μπορεί να υπάρξουν άλλα σχήματα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είπε: «Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την διακυβέρνηση Σημίτη και την εξάντληση της τετραετίας από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είχε ανατραπεί ο Μητσοτάκης, δεν θα είχαμε φτάσει στη χρεωκοπία. Ο Μητσοτάκης ανετράπη από το σημερινό πρωθυπουργό για το όνομα των Σκοπίων. Αλλά ο κ. Σαμαράς, παραδίδει την ονομασία και δεν έρχεται και στη Βουλή, να μας απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτουμε. Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει και να πάμε σε εκλογές.»

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ζήτησε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ