Οι επαφές Αβραμόπουλου στο Τορόντο

Οι επαφές Αβραμόπουλου στο Τορόντο

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας σε σημαντικούς κλάδους, όπως οι μεταφορές, ο τουρισμός, η ναυτιλία και το υψηλά ειδικευμένο έμψυχο δυναμικό, παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος σε εκπροσώπους σημαντικών καναδικών εταιριών και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων ελληνικής καταγωγής, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας στον Καναδά.

Ο Έλληνας υπουργός, διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές υλοποιούνται σε όλους τους τομείς, οδηγώντας στη διαμόρφωση ενός φιλόξενου, ασφαλούς και ελκυστικού επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε για τις σημαντικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και που διέλυσαν τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρώπη, για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τη συνεπή εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος.

 Ο υπουργός, σε συνάντηση που είχε με ομογενείς τόνισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού να προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και να ξαναδώσει στην πατρίδα τη θέση που της αξίζει στον κόσμο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ