ΒΙΝΤΕΟ- Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

ΒΙΝΤΕΟ- Ολόκληρη η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Το βιβλίο του με τίτλο «Μπροστά από την Εποχή της – Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990 – 1993», παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, παρουσία πολλών πολιτικών από όλους τους χώρους.

«Αν η κυβέρνηση εκείνη δεν είχε πρόωρα ανατραπεί, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική και η σημερινή καταστροφή θα είχε πιθανότατα αποτραπεί», είπε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του.

Πολιτικοί από όλα τα κόμματα έδωσαν το “παρών” στην παρουσίαση του βιβλίου. Μεταξύ αυτών, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο πρόεδρος της βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς και ο Αχιλλέας Καραμανλής. Ακόμα, στην εκδήλωση βρέθηκαν υπουργοί της κυβέρνησης, υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ