Της… επιστολής στο ΠΑΣΟΚ

Της… επιστολής στο ΠΑΣΟΚ

Και με προσωπική επιστολή προς τον Μιχάλη Καρχιμάκη απάντησε τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) Γιάννης Σουλαδάκης.

Ο κ. Καρχιμάκης νωρίτερα έστειλε επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο με την οποία του επεσήμαινε τον κίνδυνο διπλοψηφιών κατά τη διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων. Σημειώνεται ότι ο κ.Σουλαδάκης, στη συνέχεια έστειλε εγκύκλιο σε όλες τις Εφορευτικές Επιτροπές που θα έχουν την ευθύνη των εκλογών εφιστώντας την προσοχή τους στη διασφάλιση της αξιοπιστίας των διαδικασιών.

 

Η επιστολή που κοινοποιείται τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και τον Πάρι Κουκουλόπουλο είναι η εξής:

 

Αγαπητέ Σύντροφε Μιχάλη,

 

 

Πήρα σήμερα την επιστολή που έστειλες στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την προετοιμασία και διαφάνεια των Διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ για το 9ο Συνέδριο.

Είναι γνωστό ότι για την διασφάλιση της αξιοπιστίας και της διαφάνειας των διαδικασιών υπεύθυνη είναι η ΕΚΑΠ.

Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι εξαντλούμε κάθε δυνατότητα σε αυτή την κατεύθυνση.

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις όλες τις εγκύκλιες και τις οδηγίες που μέχρι σήμερα έχει εκδώσει η ΕΚΑΠ, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχουν δημοσιοποιηθεί και εργάζεσαι για την εφαρμογή τους.

Προσπαθούμε ως ΕΚΑΠ με την βοήθεια όλων να επιτύχουμε το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα ποιοτικά και ποσοτικά αποτέλεσμα τουλάχιστον ισοδύναμο προγενέστερων διαδικασιών.

Όμως είναι πολύ χρήσιμο στην σημερινή κρίσιμη περίοδο για το ΠΑΣΟΚ να προσφέρεις την μεγάλη εμπειρία που διαθέτεις στη «διασφάλιση» «καθαρών» και διαφανών διαδικασιών.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΚΑΠ είναι πρόθυμη να τις δεχθεί.

 

 

   Για την ΕΚΑΠ           

    Ο Πρόεδρος           

 

 

                                                                                                   Γιάννη Σουλαδάκης

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ