Τι είπαν οι αγρότες με Μαυραγάνη-Κουβέλη

Τι είπαν οι αγρότες με Μαυραγάνη-Κουβέλη

 

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη είχαν εκπρόσωποι των αγροτών.

Οι αγρότες, σύμφωνα με τον Real Fm, δεν έλαβαν κάποια ουσιαστική διαβεβαίωση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Ωστόσο, τόσο ο κ. Μαυραγάνης όσο και ο κ. Κουβέλης, αναγνώρισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός χώρος.

Οι ίδιοι, δεν δηλώνουν αισιόδοξοι, αλλά θα συνεχίσουν αύριο τις συναντήσεις τους με παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ενώ, σύμφωνα με τον Real Fm, θα επιδιώξουν συνάντηση και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών, Γιάννης Παναγής, μιλώντας στον Real Fm χαρακτήρισε “χρήσιμες” τις συναντήσεις, ωστόσο συμπλήρωσε ότι “οι φιλότιμες προσπάθειες παραμένουν σενάρια”.

“Ο κ. Κουβέλης ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναδείξει ξανά το θέμα στην επόμενη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών”, υπογράμμισε ο κ. Παναγής, προσθέτοντας ότι “δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο και αυτό με λυπεί”.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ