• ΠΑΣΟΚ:Κακός σκηνοθέτης ο Σαμαράς

  11:02 μμ, Πέμπτη 09 Φεβ 2012 11:02 μμ, Πέμπτη 09 Φεβ 2012

  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος στην αποψινή δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά, δήλωσε τα εξής:

  "Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η καθοριστική συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ στις Βρυξέλλες όπου συζητείται το κρίσιμο θέμα της νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, αυτή την δύσκολη ώρα για το μέλλον της πατρίδας μας, επέλεξε ο κ. Σαμαράς για να προβεί στη μικροπολιτική κίνηση της δήλωσης του, χωρίς να λογαριάζει την έκβαση της διαπραγμάτευσης για το μέλλον της χώρας.

  Για μια ακόμη φορά ο κ. Σαμαράς καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κρύψει τον ίλιγγο που του έχει προκαλέσει η αλλαγή της βολικής αντιμνημονιακής πολιτικής του πρόσφατου παρελθόντος.

  Ζαλισμένος από αυτή την στροφή, συμμετέχει ως συγκυβερνών κόμμα, στην κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και συγχρόνως φαντασιώνεται αντιπολιτευτικούς αγώνες και σκληρές διαπραγματεύσεις κατά του ιδίου του πρωθυπουργού της χώρας.

  Ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι, δυστυχώς, ένας κακός σκηνοθέτης στο μονόπρακτο του παραλόγου, που παίζει την περίοδο αυτή, με θεατές το εσωκομματικό ακροατήριο του κόμματος του.

  Σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία των διαπραγματεύσεων με τους κοινοτικούς εταίρους η ευθύνη και η σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύει ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος, είναι έννοιες άγνωστες για τον κ. Σαμαρά. Πολλοί πίστεψαν ότι το παρελθόν του θα τον είχε βοηθήσει να είναι πιο υπεύθυνος. Δυστυχώς διαψεύδονται."

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα