Το δείπνο 300 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Το δείπνο 300 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Πάνω από 300 στελέχη από όλη την Αττική συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε κεντρική ταβέρνα της περιοχής Αμπελοκήπων και συζήτησαν για το ΠΑΣΟΚ, ενόψει του συνεδρίου.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελής Οικονόμου, Γρηγόρης Νιώτης, ο Γιάννης Διαμαντίδης και η Άννα Νταλάρα, πρώην βουλευτές όλοι τους, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία προς το συνέδριο.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να απεγκλωβιστεί από την κυβέρνηση και να πάψει να είναι δεκανίκι της Ν.Δ.. Όπως είπαν, η κεντρική γραμμή που ακολουθεί η ηγεσία δεν είναι αυτή που το ΠΑΣΟΚ είχε τόσα χρόνια, κεντροαριστερή δηλαδή, ενώ επεσήμαναν ότι στην πολιτική τακτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ είναι πολύ πιο έξυπνη από εκείνη του ΠΑΣΟΚ, αφού μπορεί και λέει όχι σε κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που συμφωνεί σε όλα.

Επίσης, συμφώνησαν ότι στο επικείμενο συνέδριο πρέπει να δράσουν μαζικά όλοι μαζί έτσι ώστε με τις αποφάσεις τους, το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει κατεύθυνση.

Ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη να υπάρξει δέσμευση από την ηγεσία στο συνέδριο ότι δεν θα ξανά ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και αλλά οικονομικά μέτρα σε βάρος των πολιτών.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην υπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης μαζί με τον κ. Σαουλίδη, συνεργάτη του κ. Βενιζέλου στην περιοχή, έκαναν τη δική τους κομματική συγκέντρωση με περίπου 100 στελέχη που στην πλειοψηφία τους, έκαναν λόγο για ανάγκη αλλαγής πολιτικής και αποχώρησης από τη κυβέρνηση.

 

 

 

Πηγή:egiakoumis.com

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ