Βορίδης: Η σταλινική παιδεία του Τσίπρα

Βορίδης: Η σταλινική παιδεία του Τσίπρα

Ως εκφραστή της άκρας αριστεράς που ταυτόχρονα νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Ταυτόχρονα, τον κατηγορεί ότι ποινικοποιεί τον αντίλογο με μια στρατηγική που τη χαρακτηρίζει “ρατσιστική” και “άντισιωνιστική”. Επιχειρώντας μια πρόβλεψη για το πολιτικό τοπίο του μέλλοντος, ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι τα πολιτικά κόμματα θα αλλάξουν, ανάλογα με τις θέσεις που θα πάρουν απέναντι στα μεγάλα διλήμματα για τα οποία καλείται να απαντήσει η χώρα.

«Οταν βαφτίζεις την επιβολή του νόμου “ακροδεξιά”, όταν λες ότι ο πρωθυπουργός είναι ακροδεξιός και ο υπουργός δημόσιας τάξης “νεοναζί”, τότε στην ουσία νομιμοποιείς τη Χρυσή Αυγή. Οι χαρακτηρισμοί του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζουν τον ίδιο και τοποθετούν το κόμμα του στην άκρα αριστερά» λέει ο κ. Βορίδης σε συνέντευξή του και προσθέτει πως «ο κ. Τσίπρας εγκλωβισμένος στη σταλινική παιδεία του ζει ακόμη με την πεποίθηση ότι η αριστερά κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Και ότι όποιος την αμφισβητεί θα πρέπει να τύχει αναμόρφωσης».

 

Πηγή: Το Βήμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ