Συνάντηση Βενιζέλου-Αλ. Παπαδόπουλου

Συνάντηση Βενιζέλου-Αλ. Παπαδόπουλου 

 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

«Εγώ παρακολουθώ απλώς τα πράγματα, δεν ασχολούμαι με την ενεργό πολιτική. Το λέω τόσα χρόνια και το εννοώ». Τη φράση αυτή συνηθίζει να λέει τα πολλά τελευταία χρόνια ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος. Και τη λέει και μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απαντώντας σε όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε σενάρια δραστηριοποίησης στην κομματική και τρέχουσα πολιτική ζωή. 

Ευάγγελος Βενιζέλος και Αλέκος Παπαδόπουλος συναντήθηκαν το μεσημέρι χθες στο Βυζαντινό του Χίλτον, με την παρουσία και άλλων μη πολιτικών προσώπων. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα καθυστέρησε για 5 λεπτά και προσερχόμενος στο Βυζαντινό ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση, γιατί όπως είπε έπρεπε να στείλει την επιστολή για συνεργασία της κεντροαριστεράς στον Φώτη Κουβέλη.

«Αυτή η κίνηση είναι καλή» σχολίασε ο Αλέκος Παπαδόπουλος, που φέρεται να εκτιμά ότι έρχεται σε δύσκολη θέση ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως θα συνεχίσει τις επαφές του με πολιτικά πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, καθώς η απόφασή του για «ελληνική ΕΛΙΑ» είναι δεδομένη.

 

Πηγή: real.gr 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ