Κεγκέρογλου:Οι υπουργοί παίζουν κρυφτούλι

Κεγκέρογλου:Οι υπουργοί παίζουν κρυφτούλι

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος κατηγόρησε ορισμένους υπουργούς ότι παίζουν κρυφτούλι, με αφορμή το κώλυμα που δήλωσαν οι υπουργοί Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και δεν ήρθαν να απαντήσουν στην ερώτηση που είχε καταθέσει για τους απολυμένους του  ΙΚΑ.

“Πρέπει να έρθει υπουργός εργασίας να μας απαντήσει και να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί το κοινοβούλιο να τα μαθαίνει από διαρροές και τις εφημερίδες. Αυτή η πρακτική των υπουργών πρέπει να τελειώσει”, τόνισε. 

Ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι τον ειδοποίησαν ότι δήλωσε κώλυμα ο κ. Βρούτσης, όμως όπως επισήμανε η ερώτηση απευθυνόταν τόσο στον υπουργό Εργασίας όσο και στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.”Είναι τέσσερις άνθρωποι δηλαδή. Θα διαπιστώσω εάν έχουν κώλυμα και οι τέσσερις. Τέσσερις άνθρωποι ταυτόχρονα ένα κώλυμα;”, διερωτήθηκε.

“Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό το κρυφτούλι ορισμένων υπουργών. Δεν μπορεί να είναι λαλίστατοι στα ΜΜΕ, στις προσωπικές επαφές και στις διαρροές και απόντες στο κοινοβούλιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ