Αισθάνεται δικαιωμένος ο Βενιζέλος

Αισθάνεται δικαιωμένος ο Βενιζέλος

Δικαιωμένοι νιώθουν στην Ιπποκράτους με την εξέλιξη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, για το usb stick που διαβιβάστηκε στη βουλή, επιβεβαιώνει, λένε, σύμφωνα με το MEGA, αυτό που έλεγε από την πρώην στιγμή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ότι, δηλαδή το είχε στα χέρια του από τις αρχές Αυγούστου του 2011 όταν του το είχε δώσει ο Ιώαννης Διώτης μέχρι τον Οκτωβρίου του 2012 και δεν είχε δει το στικάκι του, καθώς το είχε η γραμματέας του.  

Έτσι, επισημαίνουν, καταρρίπτεται το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κ. Βενιζέλος είχε τόσους μήνες το στικάκι κάνοντας μάλιστα και δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Στην Ιπποκράτους λένε επίσης, σύμφωνα με το MEGA, ότι ο κ. Βενιζέλος, εκείνο το Σαββατοκύριακο ήταν στις Βρυξέλλες, και όταν επιστρέφει τηλεφωνεί τη Δευτέρα το πρωί στη γραμματέα του Σοφία. Της λέει :«ψάξε να βρεις αυτό το usb με τη λίστα». Η γραμματέας του το μεσημέρι τον ενημερώνει ότι το βρήκε, και εκείνος το πρωί της Τρίτης στις 08.47, της λέει να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτό το στικάκι γιατί πρέπει να στο στείλει στο Μαξίμου.

Στη συνέχεια στις 10.00 πμ το στέλνει  στο Μέγαρο Μαξίμου και στις 11.53 πμ βγάζει την ανακοίνωση ότι έστειλε το στικάκι.  Στις 12.30, όπως αποδεικνύεται από την έρευνα, το στικάκι, όταν πια έχει φύγει από τα χέρια το προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ξανανοίγει σε άλλο κομπιούτερ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ