Μαξίμου:”Απαγορευτικό” δηλώσεων

Μαξίμου:”Απαγορευτικό” δηλώσεων

«Κίτρινη κάρτα» έβγαλε το Μέγαρο Μαξίμου στους γενικούς γραμματείς μετά τις από τις δηλώσεις τόσο του Γιώργου Μέργου όσο και του Χάρη Θεοχάρη.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το MEGA, επικρατεί αναβρασμός τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων .

Τον χορό άνοιξε ο Γιάννης Βρούτσης, όταν άφησε να διαφανεί η πρόθεσή του να αλλάξει το νόμο που ρυθμίζει το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων. Ακολούθησε ο Χάρης Θεοχάρης, που αποφάσισε να στείλει 2,5 εκ. «ραβασάκια» για είσπραξη οφειλών- ανεξαρτήτως ύψους της οφειλής-και αυτό προκάλεσε παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ σήμερα είχαμε την δήλωση του γγ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, ο οποίος εκτίμησε ότι ο κατώτατος μισθός είναι σε υψηλά επίπεδα.

Το υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για να «μαζέψει» τη δήλωση Μέργου, ενώ ανάλογος ήταν και ο ρόλος του υπουργού Εργασίας που έκανε δήλωση για το θέμα στη βουλή.

Σύμφωνα με το MEGA, όλα αυτά έγιναν μετά από οδηγίες του πρωθυπουργού ο οποίος ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη να ξαναπαρέμβει, ενώ φαίνεται ότι θα αργήσουμε πολύ να ακούσουμε τους γενικούς γραμματείς καθώς τα  «μποφόρ» οδήγησαν σε «απαγορευτικό» δηλώσεων από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ