Σάλος με το Νο419 της λίστας Λαγκάρντ

Σάλος με το Νο419 της λίστας Λαγκάρντ

Σάλος έχει προκληθεί μετά την είδηση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα leaks.gr, ότι η σύζυγος του γγ Δημοσίας Τάξεως Αθανάσιου Ανδρεουλάκου, περιλαμβάνεται στην περιβότηση λίστα Λαγκάρντ.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα, το όνομα της κυρίας Ιωάννας Ανδρεουλάκου, “φιλοξενείται” στη θέση 429 της λίστας. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, προκύπτει ότι «συνδικαιούχοι στον ίδιο λογαριασμό είναι δύο ακόμη άτομα ο Γεώργιος Ανδρεουλάκος και η Ευανθία Ανδρεουλάκου που από ότι φαίνεται είναι τα τέκνα της οικογένειας».

 

Η απάντηση Ανδρεουλάκου

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Ανδρεουλάκου, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για σπίλωση του ονόματός του και εξηγεί πώς και γιατί ανοίχτηκε και έκλεισε ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

«Η προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και της οικογένειάς μου σχετικά με δήθεν καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα είναι κακοήθης και τα αναγραφόμενα στην ανάρτηση είναι παντελώς ψευδή.

Λογαριασμός ανοίχτηκε στην ελβετική τράπεζα HSBC στις 13-12-1993 από τη σύζυγό μου με σκοπό να καλύψει εκπαιδευτικά έξοδα της κόρης μου στο εξωτερικό σε περίπτωση σπουδών της. Επειδή δεν κατέστη αναγκαία η χρήση του λογαριασμού αυτού, κλείστηκε οριστικά στις 24-01-1996.

Ζητώ την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας από τις εν λόγω ιστοσελίδες και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρεουλάκος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ