Η Παπαρήγα για την αναβολή της δίκης

Η Παπαρήγα για την αναβολή της δίκης

«Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω τα πράγματα. Για γέλια, για κλάματα… Αλλά η οργή μας είναι δικαιολογημένη», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα αναφορικά με την αναβολή για τις 12 Ιουνίου της δίκης των 35 μελών του ΠΑΜΕ για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, τόνισε στη συνέχεια: «Αναβάλλεται η δίκη γιατί δεν υπάρχει απόδειξη ότι κλητεύθηκαν οι μάρτυρες. Οι μάρτυρες είναι ανώτεροι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας, υποθέτω είναι γύρω στο γραφείο του κ. Βρούτση και αστυνομικοί. Επίσης, λέει, πρέπει να κληθεί και άλλο στέλεχος του υπουργείου, όλοι όσοι έχουν κάνει εκθέσεις».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απουσία μαρτύρων απάντησε:

«Στάλθηκαν τα φαξ απ’ ό,τι κατάλαβα, αλλά δεν υπάρχει απόδειξη ότι παρελήφθησαν. Και τα φαξ και τα e-mail, τα πάντα παραλαμβάνονται, για να μη σας πω ότι οι ίδιοι οι μάρτυρες – και είναι και η φύση της δίκης τέτοια – ότι δεν μπορεί να μην είχαν ακούσει ότι υπάρχει η δίκη, ξέρουν ότι έχουν κάνει γραπτές καταθέσεις», είπε και συνέχισε «Νομίζω ότι δε θα μπορούσαν να στηρίξουν κατηγορία. Δεν ξέρω λοιπόν εάν θέλουν να ετοιμάσουν μέχρι τις 12 Ιουνίου μια χαλκευμένη κατηγορία. Έχουμε δικαίωμα να σκεφτόμαστε κι έτσι. Γιατί για μας, δεν ξέρω συγκεκριμένα τους ανθρώπους που βρίσκονται στην έδρα, ούτε έχω τίποτα, αλλά εμείς τη ρήση που λέει ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, δεν την υιοθετούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ