Στον Βρούτση αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Στον Βρούτση αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

 

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση θα έχει αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Μανιάτη, Γιώργο Κουτρουμάνη, Φίλιππο Σαχινίδη και Χρήστος Πρωτόπαππας.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, θα βρεθεί στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου. Θέματα της συζήτησης θα είναι το συνταξιοδοτικό των αγροτών, η νομοθετική ρύθμιση για το Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών, το σχέδιο για την ανάσχεση της ανεργίας, η πρόταση νόμου  του ΠΑΣΟΚ για την προστασία ευπαθών ομάδων, το πρόβλημα με την επικείμενη απόλυση υπαλλήλων του ΙΚΑ, τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων και τα αποτελέσματα των στόχων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που αφορούν  τον κοινωνικό προϋπολογισμό.

Επίσης, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τους Φίλιππο Σαχινίδη, Πάρη Κουκουλόπουλο, Γιώργο Κουτρουμάνη και Χρήστο Πρωτόπαπα, θα μεταβεί αύριο Τρίτη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την πορεία της εκτέλεσης του προϋπολογισμού, των εσόδων και των δαπανών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει συνάντηση, αύριο Τρίτη, στις πέντε το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Παράλληλα, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η Γραμματεία της ΚΟΕΣ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ