Ο Τσίπρας “ξήλωσε” τον Θεοδωρίδη

Ο Τσίπρας “ξήλωσε” τον Θεοδωρίδη 

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Σαφές μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματος ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν του κεφαλιού τους απέστειλε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς παύθηκε από εκπρόσωπος του κόμματος στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής ο Νάσος Θεοδωρίδης, για τις θέσεις που εξέφρασε για τα Ίμια.

Την απόφαση μετέφερε στον Ν. Θεοδωρίδη ο Γραμματέας της ΚΟ Νίκος Βούτσης, ενώ είχε προηγηθεί σχετικό μήνυμα μέσω του twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με την κίνησή του αυτή προειδοποίησε ουσιαστικά και άλλα στελέχη να σταματήσουν τις διαφοροποιήσεις σε θέματα που έχουν ληφθεί σχετικές αποφάσεις, ενώ δείχνει αποφασισμένος να ξεμπλέκει με ακραίες απόψεις εντός του κόμματός του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Αργά το βράδυ της Τετάρτης εξεδόθη από το Γραφείο Τύπου του κόμματος το εξής non paper:

«Η διαρροή γίνεται με Non Paper από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποτελεί απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

 

Πηγή:real.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΝΔ:Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέει τα Ίμια τουρκικό έδαφος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ