Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει κάνει στροφή στην άκρα δεξιά

Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει κάνει στροφή στην άκρα δεξιά

 

«Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει κάνει στροφή στην άκρα δεξιά», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Προσθέτοντας : «Εμείς κινούμαστε σταθερά και η εντολή που έχουμε από το λαό, είναι να κάνουμε ότι πρέπει ώστε στις επόμενες εκλογές να κερδίσουμε την πρωτιά και να κάνουμε μία κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, που θα σταματήσει τον κατήφορο της χώρας. Ακόμα και αυτοδυναμία να μας δώσει ο λαός, εμείς θα αναζητήσουμε ευρύτερες συνεργασίες. Η δουλειά των άλλων είναι να στήνουν παγίδες, αλλά εμείς έχουμε το χρέος να γίνουμε επαρκέστεροι και καλύτεροι», είπε.

Για το θέμα της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών είπε: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ευρωζώνη, που χρησιμοποιεί ακόμη αυτή τη χουντική νομοθεσία»

Για τη δήλωση Παναγούλη εναντίον Δένδια είπε: «Τον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκφράζουν οι δηλώσεις του προέδρου μας και των εκπροσώπων του κόμματος. Εκεί κάνουμε κριτική στον κ. Δένδια. Να τσακωθούμε για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα, αλλά θεωρώ πολύ επικίνδυνο το να κατηγορεί η μισή Βουλή την άλλη μισή ότι έχει σχέση με τρομοκράτες».

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ