Καταγγέλλει τον Καμμένο ο πρόεδρος της “Ελλήνων Πρωτοβουλία”

Καταγγέλλει τον Καμμένο ο πρόεδρος της “Ελλήνων Πρωτοβουλία”

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος του φορέα “Ελλήνων Πρωτοβουλία” Γιώργος Βάμβουκας, δίνοντας στη δημοσιότητα συνομιλία που είχε με μηνύματα με τον Πάνο Καμμένο. Προαναγγέλλει μάλιστα ότι θα ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές τη διαβεβαίωση ότι δεν παρακολουθούνται τα τηλέφωνά του, καθώς και προστασία.

 

“Μετά από ώριμη σκέψη οδηγήθηκα στην απόφαση να δημοσιοποιήσω την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ εμού και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Κ.

Στην απόφαση μου αυτή βάρυναν, τόσο η ποιότητα του περιεχομένου των μηνυμάτων, όσο και η ιδιότητα του Π. Κ. να εκπροσωπεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο ένα κομμάτι του λαού μας”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας.

Ο ίδιος συνεχίζει παραθέτοντας τα μηνύματα:

 

“Χθες λοιπόν έλαβα στο προσωπικό μου τηλέφωνο, με τη σειρά που παρατίθενται από το υπ’ αριθ. 69******00   κινητό τηλέφωνο, το οποίο μου δηλώθηκε από τον ίδιο τον Π.Κ. ότι του ανήκει, τα κάτωθι μηνύματα:

Πρώτο Μήνυμα

«Από διορισμένους του Πανά στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τσιράκι των φιλελεύθερων της Γερμανίας. Η απόλυτη κατάντια ανέργου καθηγητή… λυπάμαι».

Απάντηση Γεώργιου Βάμβουκα

«Μπράβο για το ήθος σου».

Δεύτερο Μήνυμα

«Το κακό είναι ότι δεν ντρέπεστε καν σας αναδείξαμε από την ασημαντότητα κατόπιν παράκλησης του Πανά και δεν είχατε ούτε τσίπα να δηλώσετε παραίτηση πριν σας προσλάβουν.»

Απάντηση Γεώργιου Βάμβουκα

«Λυπάμαι»

Τρίτο Μήνυμα

«Ακόμη όχι σε λίγο όταν θα σας παραδώσουμε στον λαό που εξαπατάτε και στις οικογένειες των ανθρώπων που αυτοκτονούν για να γίνεστε γνωστός θα λυπάστε τον εαυτό σας και την πομπή.»

Απάντηση

«Συγχαρητήρια για το ήθος και την ηθική αρχηγού κόμματος».

Αμέσως, μετά την αποστολή των ανωτέρων γραπτών μηνυμάτων, θεώρησε καλό ο Π. Κ. να μου τηλεφωνήσει προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι τα έλαβα και τα διάβασα!!!”

 

“Δυστυχώς, όμως, η συνομιλία έκρυβε για μένα εκπλήξεις και αναφορές, τις οποίες δεν επικαλούμαι δημόσια, καθώς δεν μπορώ να τις αποδείξω αφού δεν συνηθίζω ούτε να μαγνητοφωνώ τους συνομιλητές μου ούτε να παρακολουθώ τα τηλέφωνα τους.

Αυτό όμως που είμαι σε θέση και έχω χρέος να κάνω και θα το κάνω αύριο κιόλας είναι να επισκεφτώ τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να ζητήσω αφενός την εκ μέρους τους διαβεβαίωση, ότι δεν παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές μου συνομιλίες, αφετέρου δε να ζητήσω την προστασία έναντι κάθε πιθανής ποινικώς κολάσιμης πράξης προς το πρόσωπο μου.”, καταλήγει στην δήλωσή του ο καθηγητής. 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ