Καπερνάρος: Θα τους ξεφτιλίσω

Καπερνάρος: Θα τους ξεφτιλίσω

 

Για διαφορετική μεταχείριση των βουλευτών της ΝΔ, έναντι εκείνων της αντιπολίτευσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καρπενάρος.

«Δεν μπορεί να μιλάει διαφορετικά σε όποιον είναι ΝΔ και διαφορετικά στον άλλο επειδή είναι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτά τα απαγορεύω. Θα γίνει μακελειό αν συνεχιστεί αυτή η απρέπεια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα. 

Ο κ. Καρπενάρος τόνισε, ακόμη: «Δεν φοβάμαι τίποτα, παρά μόνο το Θεό και πρέπει να λέμε την αλήθεια. Δεν θα αρνηθώ ποτέ την αλήθεια και τα γεγονότα, αλλά όχι στρεβλωμένα και όχι επιλεκτικά… Δεν μπορούμε να κάνουμε, σε δέκα λεπτά, δυο τρεις ερωτησούλες και τελειώσαμε. Θα γίνει δουλειά. Αν δεν γίνει δουλειά, θα κάνω συνέντευξη Τύπου, θα τους ξεφτιλίσω, θα πετάξω στον αέρα τα πρακτικά, θα κάτσω να τα κάνω βιβλίο και θα τους αλλάξω τα φώτα! Δεν θα κάνουν αυτοί αυτά που κάνανε μέχρι τώρα. Αλλιώς, τα παρατάω και πάω σπίτι μου και δεν θα κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τον κόσμο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ