Οι συναντήσεις Βενιζέλου στο Βερολίνο

Οι συναντήσεις Βενιζέλου στο Βερολίνο 

 

Στο Βερολίνο μεταβαίνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών, με την ηγεσία του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον υποψήφιο του SPD για την Καγκελαρία Peer Steinbrück και με τον Πρόεδρο του SPD Sigmar Gabriel, ενώ θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του SPD Frank-Walter-Steinmeier.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει σειρά επαφών με άλλα κορυφαία στελέχη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, όπως τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του SPD και γενικό γραμματέα του PES Achim Post, την Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. και μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ελληνογερμανικών σχέσεων Elke Ferner, τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. και μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών σχέσεων Joachim Poß και τον ειδικό εισηγητή του SPD για την Ελλάδα Achim Barchmann.

Κεντρικό σημείο της επίσκεψης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη γερμανική πρωτεύουσα είναι η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το γνωστό ίδρυμα παραγωγής σκέψης του SPD, το Friedrich Ebert Stiftung (FES), με αντικείμενο την Ελλάδα, τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, την Ευρώπη και το ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ