Βενιζέλος:Θα έχουμε λύσεις

Βενιζέλος:Θα έχουμε λύσεις

“Πιστεύουμε ότι αντί να έχουμε κινητοποιήσεις, θα έχουμε διάλογο και λύσεις”, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας για την ενότητα και την ανασυγκρότηση του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος.

“Υπάρχουν ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα χωρίς δημοσιονομικό κόστος, αρκεί να υπάρχει βούληση και καλή πίστη. Υπάρχουν και άλλα θέματα για τα οποία πρέπει να περιμένουμε τη συγκέντρωση στοιχείων και ζητήματα που πρέπει να γίνουν αντικείμενο ενός μεγάλου εθνικού διαλόγου για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά “ξέρουμε πού πονάει το πράγμα”.

Ο κ. Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι θα θέσει το θέμα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στην πρώτη συνάντηση που θα έχουν και θα παρακαλεσει, όπως είπε, να είναι παρόντες και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί “ώστε η πολιτεία να δώσει άμεση, αξιόπιστη λύση στα θέματα που μπορεί και να ανοίξει το διάλογο για τα θέματα στα οποία πρέπει να υπάρχει μια ωρίμανση”.

Ερωτηθείς για το κλείσιμο των δρόμων, ο κ. Βενιζέλος τόνισε :”Πάγια αρχή μας είναι ότι καμία κινητοποίηση δεν μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο. Και όπως είχαμε μια θετική εξέλιξη στο ζήτημα των μέσων μαζικής μεταφοράς, έτσι πιστεύουμε ότι η ωριμότητα, η πολιτική και κοινωνική ωριμότητα του αγροτικού κόσμου και των εκπροσώπων του, θα βοηθήσει να μην υπάρχει ταλαιπωρία των πολιτών, ταλαιπωρία της κοινωνίας, των τοπικών κοινωνιών”.

 “Οφείλουν απαντήσεις εδώ και τώρα”, δήλωσε από την πλευρά του  ο Ν.Παναγής, εκπρόσωπος των αγροτών, επισημαίνοντας ότι πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει με βάση ποιο σχεδιασμό θέλει να ορθώσει μία ολόκληρη οικονομία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ