ΣΥΡΙΖΑ:Εξαπάτησαν τους αγρότες

ΣΥΡΙΖΑ:Εξαπάτησαν τους αγρότες 

“Αφού εξαπάτησαν τον αγροτικό κόσμο με ψεύτικες υποσχέσεις και όρκους στο όνομα της αγροτικής ανάπτυξης, τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης αποκάλυψαν πλέον το μέλλον που επιφυλάσσουν στους μικρομεσαίους αγρότες: να ξαναγίνουν κολίγοι στη γη τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

 

“Ο πανελλαδικός αγροτικός ξεσηκωμός θα δώσει τώρα την απάντηση στον πρωθυπουργό και την τρικομματική μνημονιακή του κυβέρνηση, που πανικόβλητοι καταφεύγουν ακόμα μια φορά στην γνωστή τακτική τους απέναντι σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση, την συκοφάντηση, τον κοινωνικό αυτοματισμό και την καταστολή”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι “θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε το αγροτικό κίνημα ενωτικά και μαχητικά, με συμπαράταξη με το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων αυτοαπασχολουμένων, να σταματήσει την καταστροφή και να ανοίξει το δρόμο ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και της ανόρθωσης  της υπαίθρου σε όφελος των κοινωνικών αναγκών”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ