ΣΥΡΙΖΑ: Εκτελεστές της δημοκρατίας

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτελεστές της δημοκρατίας

 

Ψυχρούς «εκτελεστές» της δημοκρατίας, των συλλογικών διαπραγματεύσεων, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, χαρακτηρίζει την τρικομματική κυβέρνηση το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, αναφερόμενο στη σημερινή εισβολή των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στο κατειλημμένο αμαξοστάσιο του μετρό στα Σεπόλια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η βάρβαρη, νεοφιλελεύθερη επίθεση ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα και στις αποδοχές των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελεί μέρος του συνολικότερου μνημονιακού σχεδίου για την κατάργηση κάθε έννοιας εργατικού δικαίου, για την ισοπέδωση των “απομειναριών” των εργασιακών δικαιωμάτων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους χώρους δουλειάς».

Απέναντι σε αυτό τον κυβερνητικό, αυταρχικό κατήφορο των επιτάξεων και των αστυνομικών επιχειρήσεων καταστολής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «είμαστε οργισμένοι και αποφασισμένοι. Αποφασισμένοι να αντισταθούμε και να παλέψουμε δίπλα στους απεργούς για να στηρίξουμε τον δίκαιο και ηρωικό αγώνα τους».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ