Κωνσταντοπούλου: Σιωπή η χλεύη η καλύτερη απάντηση

Κωνσταντοπούλου: Σιωπή η χλεύη η καλύτερη απάντηση

Επίθεση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Με τη φράση «Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και αυτό δεν αποτελεί πρόσκληση να πάρουμε τα όπλα», ξεκίνησε την τοποθέτηση της η υπεύθυνη τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο Marconi Radio του Βόλου.

Άσκησε έντονη κριτική στις πρόσφατες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος, για λογαριασμό ολόκληρης της Κυβέρνησης, μετέρχεται αξιόποινων συμπεριφορών, προβαίνει σε επίκληση πλαστογραφημένων και χαλκευμένων δηλώσεων και μεταδόσεων, προκειμένου να συκοφαντήσει και έναν Βουλευτή και έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, η σιωπή ή η χλεύη, είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, περί βίας, τρομοκρατίας και ανομίας, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρή, μιλώντας για «Συντονισμένες δηλώσεις εκπροσώπων της Κυβέρνησης, με τις οποίες επιχειρείται να απονομιμοποιηθεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Εκείνο το οποίο προκύπτει είναι ότι δεν πρόκειται, δυστυχώς, ούτε για ατυχείς δηλώσεις, ούτε για υπερβολές, ούτε για παρεκτροπές, πρόκειται δυστυχώς για πολιτική απόφαση, της οποίας φέρουν την απόλυτη ευθύνης η κυβέρνηση και εκείνοι που την στηρίζουν, να διολισθήσει η χώρα μας σε μία άλλη κατάσταση στην οποία υπάρχουν νόμιμα και παράνομα κόμματα και στην οποία στο όνομα της νομιμότητας και της τάξης, ενοχοποιείται οποιοσδήποτε αμφισβητεί αυτήν την εγκληματική πολιτική, αυτήν την πολιτική η οποία πραγματικά σκοτώνει την κοινωνία».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ