Βίντεο-Έτσι αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο-Έτσι αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή είναι η στιγμή της αποχώρησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπως την κατέγραψε η κάμερα και μεταδόθηκε σήμερα από το κανάλι της βουλής.

“Περιμένα να ανασκευάσει εν μέρει όσα είπε χθες. Αντί να ανασκευάσει, πυροδότησε περαιτέρω το κλίμα. Zητάμε την παραίτησή του και αποχωρούμε από την Επιτροπή ως ένδειξη διαμαρτυρίας “, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ,μετά την ομιλία του Νίκου Δένδια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος μάλιστα δεν μπορούσε να ξεκινήσει την τοποθέτησή επί των θεμάτων που συζητούσε η Επιτροπή καθώς μπροστά του σηκώνονταν για να φύγουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπότε κι αυτός σχολίασε αυτό που έβλεπε να συμβαίνει εκείνη την ώρα: “Επιβεβαιώνεται το θέμα της υποβάθμισης του ελληνικού κοινοβουλίου εκ μέρους της εκτελεστικής εξουσίας. Όχι, ότι φταίει ο κ. υπουργός, αλλά γιατί γενικά έτσι έχει τεθεί το θέμα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ