Η Γεννηματά για τη Ζαρούλια

Η Γεννηματά για τη Ζαρούλια

 

Την ικανοποίησή της για την απόφαση της Επιτροπή Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμικών Σχέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφορικά με την διαπίστευση της Ελένης Ζαρούλια εκφράζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η κα. Γεννηματά «η Επιτροπή Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμικών Σχέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, με σημερινή απόφασή της τάχθηκε υπέρ της άποψης που έχουμε αναδείξει ότι η Χρυσή Αυγή κινείται εκτός του πλαισίου του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού, εκτός του φάσματος της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, όπως την αντιλαμβανόμαστε στην Ευρώπη».

«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης έχουν θέσει προς τον κ. Πρόεδρο της Βουλής το ζήτημα της συμμετοχής βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική αντιπροσωπεία στο Στρασβούργο. Τώρα, η Βουλή των Ελλήνων καλείται να τοποθετηθεί απέναντι στο ζήτημα αυτό που ενεργοποίησε τα πανευρωπαϊκά δημοκρατικά αντανακλαστικά», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την Ε.Ζαρούλια

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ